Wróć   Forum Cyberarena36i6 > Turnieje Cyberarena36i6 > Mocne Uderzenie #2 - Turniej Need for Speed: Shift

Odpowiedz

Opcje tematu Sposoby wyświetlania
stary 10-09-2009, 13:44
nek nek jest offline
Head Admin CA36i6

Data dołączenia: 22-06-2009
Domyślny Informacje - Turniej Need For Speed: Shift

Turniej Need For Speed: Shift - Pula 800zł

§1 Zapisy
Zapisy trwają od 5 października 2009 do 18 października włącznie w >tym< temacie.

§2 Start
Rozgrywki rozpoczynają się 21 października.

§3 Nagrody
1. 350zł w gotówce, koszulka i podkładka CyberArena36i6
2. 250zł w gotówce, koszulka i podkładka CyberArena36i6
3. 150zł w gotówce, koszulka i podkładka CyberArena36i6

§4 Warunki uczestnictwa
Jedynym warunkiem uczestnictwa w turnieju jest posiadane konta GOLD w serwisie www.CyberArena36i6.pl.
W jaki sposób zarejestrować się w serwisie? Zapraszam >tutaj<.
W jaki sposób aktywować konto GOLD w serwisie? Zapraszam >tutaj<.

§5 Kontakt z Administracją
Główny Administrator rozgrywek: panish; GG: 8184332
Główny Administrator projektu CyberArena36i6: nek; GG: 7187771

§6 Regulamin
Szczegółowy regulamin zostanie ogłoszony przed startem rozgrywek.

§7 System rozgrywek
?

§8 Dodatkowe informacje
Na forum logujemy się używając tego samego loginu i hasła co do serwisu www.CyberArena36i6.pl.

Zapraszamy też to naszych cyklicznych comiesięcznych rankingów gier:

Odpowiedz z Cytatem
stary 06-10-2009, 14:29
lecho lecho jest offline
Gracz CA36i6

Data dołączenia: 06-10-2009
Domyślny

Witam, mam takie dosc hmm... ideologiczne pytanie Czy administratorzy maja zamiar udostepnic opcje zakladania konta Gold uzytkownikom SPOZA sieci Plus GSM? Chetnie zagralbym w tym turnieju a bedzie ich pewnie wiecej, ale utrzymywanie aktywnego prepaida w sieci z ktorej nie korzystam celem wysylania SMS-ow za 61 groszy to jakis nonsens. Podejrzewam, ze nie tylko ja jestem w takiej sytuacji
Odpowiedz z Cytatem
stary 06-10-2009, 15:50
awesome awesome jest offline
Gracz CA36i6

Data dołączenia: 17-09-2009
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez lecho Pokaż post
Witam, mam takie dosc hmm... ideologiczne pytanie Czy administratorzy maja zamiar udostepnic opcje zakladania konta Gold uzytkownikom SPOZA sieci Plus GSM? Chetnie zagralbym w tym turnieju a bedzie ich pewnie wiecej, ale utrzymywanie aktywnego prepaida w sieci z ktorej nie korzystam celem wysylania SMS-ow za 61 groszy to jakis nonsens. Podejrzewam, ze nie tylko ja jestem w takiej sytuacji
A po kij ci utrzymywać aktywnego prepaida jak wystarczy zakupić zwykły starter np. do 36.6 za 9zł, wysłać smsa i masz na miesiąc konto GOLD a jak ci miesiąc nie starczy to dzień przed wygaśnięciem rozmów wychodzących na karcie wysyłasz kolejnego smsa i przedłużasz na kolejny miesiąc i to już ci na pewno starczy aby wziąć udział w tych turniejach. A jak nie to od czego są koledzy/znajomi itp.
Raczej innej sieci nie udostępnią bo to przecież akcja promocyjna PLUSa więc konkurencji sobie robić nie będą. W końcu muszą coś zarobić na starterach i smsach. Takie są prawa rynku.
Odpowiedz z Cytatem
stary 06-10-2009, 16:56
lecho lecho jest offline
Gracz CA36i6

Domyślny

awesome --> koledzy/znajomi beda bardzo ucieszeni z reklam przychodzacych na ich numer To raz. A dwa - po prostu nie mam znajomych uzywajacych Plusa. Ja podziekuje. Nie bede wydawac co miesiac 9zl na nowy starter albo 25zl na utrzymywanie konta tylko po to, zeby pograc z kolegami w internecie
Odpowiedz z Cytatem
stary 06-10-2009, 20:13
General General jest offline
Gracz CA36i6

Data dołączenia: 23-06-2009
Domyślny

To o czym pisze lecho to pikus Ja sie zastanawiam jaki bedzie miala tryb rozgrywka, skoro sa kolizje ON - przeciez to bedzie masakra, bo wiadomo, ze czesc bedzie miala w dupie fair play. Chyba, ze bedziemy jezdzic z frapsem i jak ktos cos zrobi nieteges to jest dowod i dyskwalifikacja albo powtorka wyscigu.
Odpowiedz z Cytatem
stary 06-10-2009, 22:53
awesome awesome jest offline
Gracz CA36i6

Data dołączenia: 17-09-2009
Domyślny

podziękuję za jazdę z frapsem jak ta gra niezbyt dobrze współpracuje z moim Radkiem 4850.
Wiadomo, włączony fraps to sporo klatek mniej i gorsza jazda.
Odpowiedz z Cytatem
stary 07-10-2009, 12:28
lecho lecho jest offline
Gracz CA36i6

Domyślny

General --> doswiadczenia finalow LC pokazuja ze jedyny sposob na kolizje to... wolna amerykanka :P
Odpowiedz z Cytatem
stary 07-10-2009, 21:07
General General jest offline
Gracz CA36i6

Data dołączenia: 23-06-2009
Domyślny

haha Chyba strzal w morde Na tym funzonie przegralem mecz o 3 miejsce, bo pleban jadacy za mna rozwalil mnie na szykanie - obrocilo nas obu, problem w tym, ze ja znalazlem sie za nim, do tego auto mialem pod gorszym katem niz rywal do ponownego "startu", wiec juz nie odrobilem straty nas dzielacej.

Olalem to, ale nie wyobrazam sobie, aby cos takiego tutaj mialo przejsc. Ew. moze dla dobrego samopoczucia wszystkich powinien byc tutaj tylko i wylacznie time attack, bo spodziewam sie, ze takich "ogarnietych" osob moze byc wiecej.

Mozna by np. rozlosowac grupy po X osob i zagrac np. 5 tras time attack po X okrazen. Na koniec kazdych zawodow za 1 miejsce X pkt, za 2 miejsce X-1 pkt, potem zsumowac i np. najlepszych dwoch w takich "mistrzostwach" przechodzi dalej:P
Odpowiedz z Cytatem
stary 07-10-2009, 23:07
lecho lecho jest offline
Gracz CA36i6

Domyślny

General --> wyscigi to wyscigi, ta gra jest jaka jest i trzeba sie z tym pogodzic, a nie bawic sie w kombinacje czy restartowanie po 10 razy :P
Odpowiedz z Cytatem
stary 13-10-2009, 02:13
TFCXenomorpH TFCXenomorpH jest offline
Gracz CA36i6

Data dołączenia: 12-10-2009
Domyślny

Dodaj sobie do tego, że shift jest jak na razie w ogóle lagowaty, na prostych jest ok, ale na zakrętach to masakra bo system jest bardzo czuły. Już wiele razy fruwałem poza trasę po ostrym przywaleniu, zaś po drugiej stronie nie było żadnego kontaktu. To samo w drugą strone, nie raz widziałem jak przeciwnik dziwnie odlatywał na zakręcie gdy byłem w pobliżu.

Jeszcze żeby umilić fakt grania z qumplami EA messenger... em mówiąc krótko nie działa. Wiecznie pokazuje przyjaciół offline, potrafią się usunąć tylko po jednej stronie albo ich nazwy zniknąć (pozycja dalej jest), nie wspominając o możliwości crasha przy dodawaniu/usuwaniu kontaktu. Całe szczęście, że zaproszenia do gry można wysyłać nawet jak ktoś jest offline czy poza lista kontaktów.
Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Opcje tematu
Sposoby wyświetlania

Zasady postowania